Гражданско наблюдение на парламентарни избори 2016

Сам избирам » Експерти на Асоциация “Прозрачност без граници” ще обсъдят ползите и рисковете, свързани с гласуването по интернет в Пловдив

Експерти на Асоциация “Прозрачност без граници” ще обсъдят ползите и рисковете, свързани с гласуването по интернет в Пловдив

15.10.2015 г.
Принтирай

В петък ви очакваме във Враца от 15 часа в конферентната зала на Българската търговско-промишлена палата. Експерти на Асоциация “Прозрачност без граници” ще обсъдят ползите и рисковете, свързани с гласуването по интернет, както и важността да участваме в референдума на 25 октомври. Предвидили сме достатъчно време за вашите коментари и въпроси!

Ще имате възможност да обсъдите с утвърдените експерти на асоциация „Прозрачност без граници“ значението на референдума за нашето общество и да научите аргументи в полза на един от двата възможни отговора: „ЗА“ или „ПРОТИВ“ гласуването по интернет.

Очакваме Ви!

Инициативата се осъществява в рамките на проект „Съвременни възможности за гражданите да участват в изборния процес: Как да подобрим достъпа?“, реализиран с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България.

Повече информация за събитието може да откриете тук.

Не пропускайте и нашата страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/e.vote.referendum